Random1 Random2 Random3

KARTEN ATTRACTIECENTRUM ZOETERMEER

Wil je met één of twee personen karten of ben je met een groep onder de 10 personen? Rij dan een Vrije Training. Een Vrije Training is een kart-heat (rit) van 12 minuten. Groepen vanaf 10 personen kunnen een kart race boeken. Een Grand Prix of een Endurance race is leuk voor de echte kartfanaten. Een Mini Kart Race of Sprint is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje vanaf 10 personen die een stukje competitie willen ervaren. Heeft u vragen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden! Let op, voor het karten zijn dichte schoenen verplicht. Bekijk hier de plattegrond van de kartbaan.
Tip: Karten met een korte broek is niet toegestaan. Wij hebben overalls ter beschikking, maar probeer indien mogelijk een lange broek aan te doen of mee te nemen. Klik hier voor het kinderkarten. Advies: neem in de herfst- en winterperiode handschoenen mee, daar het rijden met warme handen aangenamer is.

Karten voor een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest

 

Bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten kunnen geboekt worden vanaf 4 personen*. U kunt een standaardarrangement reserveren of zelf een arrangement samenstellen. Voordat u gaat karten krijgt u een duidelijke uitleg over de vlaggen, de regels en de werking van de kart. Na afloop van de heat ontvangt u een overzicht met individuele kart-uitslagen. Het gebruik van een helm, bodyprotector, nekprotector en overall is gratis.

De SodiRX7 karts hebben een 200 cc benzinemotor, zijn splinternieuw en voorzien van alle veiligheidsmaatregelen, zoals een rolbeugel en een 4-puntsgordel. Op de kartbaan rijden maximaal 14 karts. Wanneer u met een grotere groep bent zal het karten in 2 of meerdere groepen verdeeld worden. Wij adviseren om vooraf telefonisch te reserveren, tel; 079-342 6226. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar maar u kunt ook een e-mail sturen naar verkoop@attractiecentrum.nl


Graag tot ziens bij Attractiecentrum Zoetermeer!


*  Bij het lasergamen en een vrije training karten, kunnen wij geen exclusiviteit garanderen.

  • Attractiecentrum Zoetermeer
  • Wattstraat 20
  • 2723 RC Zoetermeer
  • Tel: 079 342 6226
  • Fax: 079 3419 748
Deze site is gebouwd door Refresh Media